Szolgáltatásaink

Komplex nyomdai szolgáltatások nyújtása, tudatos marketing koncepcióval támogatva!

Full service nyomdai kiszolgálás mellett, segítségnyújtás hosszú távú megtérülő megoldásokkal, díjmentes konzultáció során személyes kapcsolattartók közreműködésével. 

Nyomdai szolgáltatásaink között: Roll Up nyomtatás, digitális nyomtatás, latex nyomtatás, UV nyomtatás, fóliavágás, zászló nyomtatás, kasírozás, grafikai tervezés, tábla nyomtatás, szélesformátumú tekercses nyomtatás, textil nyomtatás, digitális stancolás és marás .

 

 

Roll Up - Roll Up nyomtatás
A sablonrajz vektoros, bármilyen tervező programba behívható a kívánt méretben. Így pontosan lehet látni, milyen lesz a késztermék teljes felülete, és a különböző jelölések megmutatják azt is, hogy hol lesz esetleg vágás vagy varrás, mely felület lesz látható a készterméken és mely nem, vagy csak részben.
Digitális nyomtatás
Hosszú évszázadok teltek el a Gutenberg-féle nyomtatás óta, és természetesen, azóta rengeteg fejlődésen ment keresztül a nyomtatási technológia. Számos formája alakult ki az évtizedek, évszázadok során, amelyek közül ma is sok népszerű.
Latex nyomtatás
A latex nyomtatás egy nagyon gyors nyomtatási mód, amely ráadásul környezetbarát is!
UV nyomtatás
Az UV nyomtatás során a festék az ultraibolya (UV) fény hatására polimerizálódik, emiatt nincsen száradási idő, a termék a nyomtatást követően egyből használható!
Fóliavágás
Fóliavágás - egyedi betűk, formák kivágása, amelyek öntapadós matricából készülnek
Zászló nyomtatás
A marketingzászlókon általában különféle textil anyagokból készült hirdetési felületeket értünk, amelyeket többféle rúdra és keretre is felhelyezhetünk.
Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu