Szolgáltatásaink

Komplex nyomdai szolgáltatások nyújtása, tudatos marketing koncepcióval támogatva!

Full service nyomdai kiszolgálás mellett, segítségnyújtás hosszú távú megtérülő megoldásokkal, díjmentes konzultáció során személyes kapcsolattartók közreműködésével. 

Nyomdai szolgáltatásaink között: Roll Up nyomtatás, digitális nyomtatás, latex nyomtatás, UV nyomtatás, fóliavágás, zászló nyomtatás, kasírozás, grafikai tervezés, tábla nyomtatás, szélesformátumú tekercses nyomtatás, textil nyomtatás, digitális stancolás és marás .

 

 

Falmatrica nyomtatás
Tapéta nyomtatás
Falak dekorálására kiválóan alkalmasak a megnyomtatott tapéták és falmatricák. Nyomtatható tapétákból létezik sima papír tapéta, amelyet szokványos módon, nyomtatás után tapéta ragasztóval applikálunk a falfelületekre. Ezen kívül bőr és szövethatású tapétákat is tudunk kínálni, illetve öntapadós kivitelben is kérhető az egyedileg nyomtatott tapéta. Fontos tudni, hogy ezeket a tapétákat egymás mellé illesztve lehet felhelyezni, egymásra fedés nélkül.
Üzletdekoráció
üzletdekoráció
Minden cégnek, legyen az egy multinacionális cég, vagy lokális kis és nagyobb vállalkozás, az üzlet profiljától szinte függetlenül szüksége van a megnyerő külső és belső megjelenésre. Iroda, vagy üzlet netalán bemutatóterem, minden részlete fontos, hogy megmutassuk ügyfeleinknek, a legjobb helyen járnak. A megfelelő és design-os üzlet vagy iroda dekoráció meggyőzheti és megtöbbszörözheti elégedett ügyfeleink számát, nem utolsó sorban kollégáinknak is kellemes munkakörnyezetet biztosíthatunk.
Transzfer nyomtatás
transzfer nyomtatás
A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festéket transzfer papírra nyomtatjuk, majd magas hőmérséklet alatt egy úgynevezett kalanderrel hő hatására „transzferálják” a textilbe. Ezek a nyomatok magas minőségben, szinte fotó nyomtatás szerűen jelenítik meg az eredeti grafikát. Különböző vastagságú hurkolt poliésztereket, szublimációval, akár direkt nyomtatással, vagy a papír közreműködésével, transzfer technológiával nyomtatunk nyomdánkban.
Világító doboz gyártás
világító tábla
A világító táblák manapság a legnépszerűbb reklám felületek kültéren és belsőtéren egyaránt. A megjelenítés típusa függ típusokat elsősorban a felhasználás helyétől, külső- vagy belsőtéren kerül felhasználásra, illetve a méret is fontos tényező. A leginkább modern és korszerű kivitelezés a LED-del készült világító reklámtábla.
Roll Up - Roll Up nyomtatás
A sablonrajz vektoros, bármilyen tervező programba behívható a kívánt méretben. Így pontosan lehet látni, milyen lesz a késztermék teljes felülete, és a különböző jelölések megmutatják azt is, hogy hol lesz esetleg vágás vagy varrás, mely felület lesz látható a készterméken és mely nem, vagy csak részben.
Digitális nyomtatás
Hosszú évszázadok teltek el a Gutenberg-féle nyomtatás óta, és természetesen, azóta rengeteg fejlődésen ment keresztül a nyomtatási technológia. Számos formája alakult ki az évtizedek, évszázadok során, amelyek közül ma is sok népszerű.
Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu