Szolgáltatásaink

Komplex nyomdai szolgáltatások nyújtása, tudatos marketing koncepcióval támogatva!

Full service nyomdai kiszolgálás mellett, segítségnyújtás hosszú távú megtérülő megoldásokkal, díjmentes konzultáció során személyes kapcsolattartók közreműködésével. 

Nyomdai szolgáltatásaink között: Roll Up nyomtatás, digitális nyomtatás, latex nyomtatás, UV nyomtatás, fóliavágás, zászló nyomtatás, kasírozás, grafikai tervezés, tábla nyomtatás, szélesformátumú tekercses nyomtatás, textil nyomtatás, digitális stancolás és marás, egyedi tapéta tervezés, gyártás és installálás.

Egyedi tapéta tervezés, gyártás, kivitelezés
Egyedi tapéta tervezés
Fehér és szürke lehangoló falak vesznek körül? Ne elégedj meg ennyivel! A változtatás igénye benned van A megoldás: egyedi tapéta. Lépj kapcsolatba velünk és mi megtervezzük neked inspiráló egyedi falaid, legyen az egy iroda, egy tárgyaló, egy óvoda, egy közintézmény, vagy egy lakás bármelyik tere, akár egy konyha, fürdő, vizes helyisége.
Világító textil keret készítés
Világító plakátkeret - világító textilkeret
Egy nagyon érdekes szegmense a nyomtatásnak az átvilágítós nyomatok készítése. Ennek a technológiának a lényege, hogy opál vagy fehér alapanyagot megnyomtatunk dupla nyomtatással, (például: tábla, plexi, textil) mivel ezeket a nyomatokat hátulról valamilyen fényforrással, általában ledekkel világítják meg, hogy a nyomta életre keljen, szépen átvilágítható legyen, ezért kell ezt a nyomtatási technológiát alkalmazni, vastagabb festékréteg készítésével. Hagyományos, egy rétegű nyomtatással fakó és életlen lenne a kinyomtatott anyag, háta mögött egy erős fénnyel megvilágítva.
Plüss textil készítés
plüss textil
A szublimációs technológiának két nyomtatási fajtáját alkalmazzuk nálunk, a Digitalprintnél. Két szublimációs géppel dolgozunk. Az egyik, egy 250 cm szélesen nyomtató, direkt D-gen szublimációs gép, ebből a fajta gépből, nem sok van Magyarországon, mivel általában kisebb, 160 cm széles gépeken nyomtatnak textilt. Nálunk, ez a szélesség megengedi, hogy nagy textil falakat egyben nyomtassunk ki. Ez azért előnyös, mert nem több darabból kell készíteni ezeket a szép textileket, igényesebb, ha egyben nyomtatódnak és varrjuk őket készre.
Falmatrica nyomtatás
Tapéta nyomtatás
Falak dekorálására kiválóan alkalmasak a megnyomtatott tapéták és falmatricák. Nyomtatható tapétákból létezik sima papír tapéta, amelyet szokványos módon, nyomtatás után tapéta ragasztóval applikálunk a falfelületekre. Ezen kívül bőr és szövethatású tapétákat is tudunk kínálni, illetve öntapadós kivitelben is kérhető az egyedileg nyomtatott tapéta. Fontos tudni, hogy ezeket a tapétákat egymás mellé illesztve lehet felhelyezni, egymásra fedés nélkül.
Üzletdekoráció
üzletdekoráció
Minden cégnek, legyen az egy multinacionális cég, vagy lokális kis és nagyobb vállalkozás, az üzlet profiljától szinte függetlenül szüksége van a megnyerő külső és belső megjelenésre. Iroda, vagy üzlet netalán bemutatóterem, minden részlete fontos, hogy megmutassuk ügyfeleinknek, a legjobb helyen járnak. A megfelelő és design-os üzlet vagy iroda dekoráció meggyőzheti és megtöbbszörözheti elégedett ügyfeleink számát, nem utolsó sorban kollégáinknak is kellemes munkakörnyezetet biztosíthatunk.
Transzfer/szublimációs nyomtatás
transzfer nyomtatás, szublimációs nyomtatás
A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festéket transzfer papírra nyomtatjuk, majd magas hőmérséklet alatt egy úgynevezett kalanderrel hő hatására „transzferálják” a textilbe. Ezek a nyomatok magas minőségben, szinte fotó nyomtatás szerűen jelenítik meg az eredeti grafikát. Különböző vastagságú hurkolt poliésztereket, szublimációval, akár direkt nyomtatással, vagy a papír közreműködésével, transzfer technológiával nyomtatunk nyomdánkban.
Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu