Szolgáltatásaink

Komplex nyomdai szolgáltatások nyújtása, tudatos marketing koncepcióval támogatva!

Full service nyomdai kiszolgálás mellett, segítségnyújtás hosszú távú megtérülő megoldásokkal, díjmentes konzultáció során személyes kapcsolattartók közreműködésével. 

Nyomdai szolgáltatásaink között: Roll Up nyomtatás, digitális nyomtatás, latex nyomtatás, UV nyomtatás, fóliavágás, zászló nyomtatás, kasírozás, grafikai tervezés, tábla nyomtatás, szélesformátumú tekercses nyomtatás, textil nyomtatás, digitális stancolás és marás, egyedi tapéta tervezés, gyártás és installálás.

Fa lézervágás, plexi lézervágás
lézervágás
Lézervágóval a kívánt formára tudjuk alakítani a nyomtatott és nyomatlan plexi táblákat. 1 cm vastagsági 70x 90 cm-es méretben.
Backlight
backlight nyomtatás
A szélesformátumú nyomtatás során, sokszor felmerül a kérdés, hogy ledes világító eszközökbe milyen nyomat kerüljön, ami nem fakul meg, ha mögötte fényforrás van.
Hűtőmágnes készítés
hűtőmágnes készítés
Az egyik legnépszerűbb termék, amit digitális nyomdában rendelnek tőlünk az ügyfeleink, az egyedileg készített hűtőmágnes. A gyártás során mágneses fóliát nyomtatunk meg, választhatóan 0,4 vagy 0,8 mm vastagságban. Opcionális le is lamináljuk, fóliázzuk a terméket fényes vagy matt laminálással.
Egyedi tapéta tervezés, gyártás, kivitelezés
Egyedi tapéta tervezés
Fehér és szürke lehangoló falak vesznek körül? Ne elégedj meg ennyivel! A változtatás igénye benned van A megoldás: egyedi tapéta. Lépj kapcsolatba velünk és mi megtervezzük neked inspiráló egyedi falaid, legyen az egy iroda, egy tárgyaló, egy óvoda, egy közintézmény, vagy egy lakás bármelyik tere, akár egy konyha, fürdő, vizes helyisége.
Világító textil keret készítés
Világító plakátkeret - világító textilkeret
Egy nagyon érdekes szegmense a nyomtatásnak az átvilágítós nyomatok készítése. Ennek a technológiának a lényege, hogy opál vagy fehér alapanyagot megnyomtatunk dupla nyomtatással, (például: tábla, plexi, textil) mivel ezeket a nyomatokat hátulról valamilyen fényforrással, általában ledekkel világítják meg, hogy a nyomta életre keljen, szépen átvilágítható legyen, ezért kell ezt a nyomtatási technológiát alkalmazni, vastagabb festékréteg készítésével. Hagyományos, egy rétegű nyomtatással fakó és életlen lenne a kinyomtatott anyag, háta mögött egy erős fénnyel megvilágítva.
Plüss textil készítés
plüss textil
A szublimációs technológiának két nyomtatási fajtáját alkalmazzuk nálunk, a Digitalprintnél. Két szublimációs géppel dolgozunk. Az egyik, egy 250 cm szélesen nyomtató, direkt D-gen szublimációs gép, ebből a fajta gépből, nem sok van Magyarországon, mivel általában kisebb, 160 cm széles gépeken nyomtatnak textilt. Nálunk, ez a szélesség megengedi, hogy nagy textil falakat egyben nyomtassunk ki. Ez azért előnyös, mert nem több darabból kell készíteni ezeket a szép textileket, igényesebb, ha egyben nyomtatódnak és varrjuk őket készre.

Ajánlatkérés

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Központi ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 237 0986

Mobil: +36 30 961 9645

E-mail: digitalprint@digitalprint.hu