Kis formátumú íves nyomtatás

Milyen termékek előállítását takarja ez a technológia?

kis-ives-cikk

A Digitalprint & Expo Kft kis formátumú gépe a KonicaMinolta  C1060L, amely nyomtatón SRA 3 méretig, 300 grammos papíron bármit kinyomtatunk.

A kis darabszámú, sürgős, esetleg egyedi nyomdai anyagok számára a legkiválóbb technológia ez, amely rövid gyártási átfutásával és rugalmas technológiai kiegészítő szolgáltatásaival nem csoda, hogy nagyon népszerűvé vált a megrendelők körében.

A Small Format Digital Printing nem csak abban különleges, hogy nagyon rugalmasan tud igazodni a nyomtatási igényekhez, hanem abban is, hogy a nyomtatandó anyag kiválasztásában is tág határok között mozoghatunk. Nézzük, az egyes termékeknél milyen egyedi paraméterekre, megoldásokra nyílik lehetőség:

  • névjegykártya
  • szórólap
  • levélpapír
  • boríték
  • termék füzet

80-tól 300 g-os normál digitális nyomópapírra vagy kreatív papírra nyomtatható.

A digitálisan kinyomtatott termékeket laminálhatjuk, emellett stancolásra, sarokkerekítésre, formalakkozásra, aranyozásra vagy dombornyomásra is sor kerülhet igény szerint.

Címke: általában öntapadós etiketteket értünk ezen a terméken, úgy, mint vonalkód, termékismertető, sorszám, szállításra-kezelésre vonatkozó információk. Ezeket alapesetben A4-es méretű etikett lapokra nyomtatjuk, a megfelelő, előre stancolt címkeméretre. Lehetőség van a címkék formastancolására, riccelésére, illetve különleges felületekre való nyomtatásra (pl. kopás- vagy napfényálló).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc quis porttitor augue, ac euismod quam. In sed tempus mi. Donec sit amet velit a sapien faucibus euismod. Suspendisse bibendum ligula ac mauris fermentum, vel malesuada dui gravida. Donec a erat elit. Aliquam elementum bibendum porta. Fusce faucibus ligula eget dui auctor congue. Ut sed pulvinar est.

Curabitur at facilisis elit, non efficitur purus.

  • Morbi viverra nunc id ex consequat ultrices sed eget sapien.
  • Proin feugiat mauris sit amet pulvinar accumsan.
  • Vivamus at tortor metus. Fusce et faucibus lorem, et ullamcorper magna.

Donec ac velit sit amet nunc commodo ultrices posuere eu enim. Duis consectetur ex non ante egestas,

vel luctus augue rutrum.

Egy kattintás, és nézelődhet termékeink között!

Kérjen ajánlatot most!

 

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu