Kis formátumú íves nyomtatás

Milyen termékek előállítását takarja ez a technológia?

kis íves cikk

A Digitalprint & Expo Kft kis formátumú gépe a KonicaMinolta  C1060L, amely nyomtatón SRA 3 méretig, 300 grammos papíron bármit kinyomtatunk.

A kis darabszámú, sürgős, esetleg egyedi nyomdai anyagok számára a legkiválóbb technológia ez, amely rövid gyártási átfutásával és rugalmas technológiai kiegészítő szolgáltatásaival nem csoda, hogy nagyon népszerűvé vált a megrendelők körében.

A Small Format Digital Printing nem csak abban különleges, hogy nagyon rugalmasan tud igazodni a nyomtatási igényekhez, hanem abban is, hogy a nyomtatandó anyag kiválasztásában is tág határok között mozoghatunk. Nézzük, az egyes termékeknél milyen egyedi paraméterekre, megoldásokra nyílik lehetőség:

  • névjegykártya
  • szórólap
  • levélpapír
  • boríték
  • termék füzet

80-tól 300 g-os normál digitális nyomópapírra vagy kreatív papírra nyomtatható.

A digitálisan kinyomtatott termékeket laminálhatjuk, emellett stancolásra, sarokkerekítésre, formalakkozásra, aranyozásra vagy dombornyomásra is sor kerülhet igény szerint.

Címke: általában öntapadós etiketteket értünk ezen a terméken, úgy, mint vonalkód, termékismertető, sorszám, szállításra-kezelésre vonatkozó információk. Ezeket alapesetben A4-es méretű etikett lapokra nyomtatjuk, a megfelelő, előre stancolt címkeméretre. Lehetőség van a címkék formastancolására, riccelésére, illetve különleges felületekre való nyomtatásra (pl. kopás- vagy napfényálló).

Egy kattintás, és nézelődhet termékeink között!

Kérjen ajánlatot most!

 


Ajánlatkérés

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Központi ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 237 0986

Mobil: +36 30 961 9645

E-mail: digitalprint@digitalprint.hu