Nyomdai termékek

Mi a célja a kinyomtatott nyomdai terméknek? Mindenki a megszokott nyomdai palettáról válogat?

Igyekszünk a szokványos termékek mellett igazán figyelemfelkeltő, eredményt hozó megoldásokat kínálni, ez az a plusz, amiben mi kiemelkedünk a konkurenciából!

Nyomdai termékek több különböző technológiával készülhetnek.

Izgalmas terület a digitális nyomtatás területén belül a széles formátumú nyomtatás. Cégünk, íves papíralapú nyomtatás mellett a széles formátumú nyomtatást is alkalmazza. Gépparkunk kialakítása főként ennek a technológiának az alkalmazására irányult.

A digitális nyomda a kisebb példányszámú nyomtatások esetében gazdaságosabb, mint a klasszikus ofszet nyomtatás, amely a nagyobb 1000 példányszámos megrendeléseknél kifizetődő. A digitális nyomda nagy előnye, hogy az elektronikus grafikai file, azonnal nyomtatható.

A nyomdai állományból köztes hordozó nélkül előkészítő program segítségével azonnal a nyomdagépre lehet juttatni a grafikát és készre nyomtatni. Ez egy gyorsabb és olcsóbb megoldás, a minőssége is kiváló.

Nyomdai termékeink között: roll up, prospektustartó, pop up fal, egyedi tapéta, falburkolat, és sok egyéb...

strandzászló - beach flag
Strandzászló, beach flag
Szublimációs technológiával megnyomtatott hurkolt poliészter anyagot konfekcionálunk egy template alapján, ami a zászló szerkezetre passzol. A szublimációs technológiának köszönhetően a nyomatok tartósak, belediffundálódnak a textil anyagába.
Egyedi tapéta tervezés, gyártás, installálás
Egyedi tapéta
Egyedi tapéta és falburkolat tervezés, gyártás, installálás. | Méretben, anyagban, kreatív képben nincs lehetetlen kérés. | Beltér - Kültér - Vizes helyiség
Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu