Strandzászló, beach flag

Mi az a strandzászló?

Szublimációs technológiával megnyomtatott hurkolt poliészter anyagot konfekcionálunk egy template alapján, ami a zászló szerkezetre passzol. A szublimációs technológiának köszönhetően a nyomatok tartósak, belediffundálódnak a textil anyagába.

Egyik oldalán a grafika szemből látható, a hátoldalán tükröződik a nyomat.

A zászlóhoz 5-10 kg-os fém talp jár, ha nem meglévő szerkezetre gyártunk hozzá, rotátorral szettben átvehető.
A strandzászló egy kültéren és beltéren is egyaránt használható reklám display. Figyelemfelkeltő, praktikus, mobilis, több helyszínen is használható. Anyaga mosható, 30 C fokon akár mosógépben is.

Különböző méretekben gyártható. A szerkezeteknek három különböző méretben elérhetőek a strandzászló: S, M L. Méretek: 1,8, 2,4, 4,5 méteres magasságban kaphatóak.

strandzászló, beach flag

Milyen típusú strandzászlót tudunk legyártani?

Az alakjukat tekintve cápa és csepp zászlót tudunk gyártani.

Mennyibe kerül az egyedi strandzászló?

A nyomat ára: 8000-12000 Ft + áfa / m2. A szerkezetek többfélék, kérjenek ajánlatot tőlünk emailben.

Miért használjunk strandzászlót?

A strandzászlók az egyik legdinamikusabb és legfigyelemfelkeltőbb reklámeszközök közé tartoznak, amelyeket a vállalkozások és szervezetek előszeretettel alkalmaznak promóciós tevékenységeik során. Ezek az eszközök nem csupán egy egyszerű zászlóként funkcionálnak, hanem valóságos reklám display-ként szolgálnak, amelyek képesek az üzenetet hatékonyan és látványosan közvetíteni a célközönség felé. A strandzászlók kiváló minőségű anyagból készülnek, amely garantálja a tartósságot és a kiváló minőségű nyomatot. Ennek köszönhetően a grafika éles és élénk marad, akár hosszú távon is, így a reklámüzenet hatékonyan jut el az érdeklődőkhöz.

A strandzászlók előnyei

Egyik legfontosabb előnye, hogy a strandzászlók rendkívül mobilisak és könnyen szállíthatók, így bármely helyszínen könnyedén felállíthatók, legyen szó akár kültéri, akár beltéri eseményről. Ráadásul a zászlóhoz tartozó fém talp biztosítja a stabil állást, így még erős szélben sem kell aggódni a zászló felborulása miatt. A strandzászlók különböző méretekben elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Legyen szó akár kisebb területről, mint egy bemutatópult, vagy nagyobb rendezvényekről és kiállításokról, a strandzászlók rugalmasan alkalmazkodnak az adott körülményekhez és igényekhez. További előnye, hogy a strandzászlók könnyen tisztíthatók, akár mosógépben is moshatók, így hosszú távon is megőrzik esztétikus megjelenésüket és hatékonyságukat. Az egyedi strandzászlók gyártása során számos lehetőség közül választhatnak a megrendelők, akár cápa alakú, akár csepp alakú zászlót szeretnének. Emellett az egyedi nyomatok árai is rugalmasak és versenyképesek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást az adott költségkeret és igények szerint.

beach flag - strandzászló

A strandzászlók használatának gyökerei a reklámipar dinamikus fejlődésére és az üzleti verseny fokozódására vezethetők vissza. Néhány főbb ok, amiért az emberek és vállalkozások elkezdték használni őket. A strandzászlók lehetővé teszik, hogy a vállalkozások a saját logójukkal, márkájukkal vagy promóciós üzenetükkel ellátott zászlókat helyezzenek ki a kívánt helyeken.

A figyelemkeltő strandzászló

Ezek a zászlók vonzzák a figyelmet, így segítenek növelni a márkaismertséget és felhívni a vásárlók figyelmét a vállalkozásra vagy eseményre. A strandzászlók könnyen szállíthatók és telepíthetők szinte bárhol, legyen az egy kiállítás, rendezvény, vagy akár egy helyi üzlet előtti promóció. Ez a mobilitás lehetővé teszi, hogy a vállalkozások hatékonyan és rugalmasan alkalmazzák ezeket az eszközöket a célközönségük elérése érdekében. Az üzleti verseny fokozódása és a fogyasztói figyelem elterelése miatt egyre fontosabbá vált az olyan eszközök használata, amelyek segítenek kiemelkedni a tömegből és hatékonyan kommunikálni az üzenetet. A strandzászlók ebben a tekintetben ideális választásnak bizonyulnak, hiszen figyelemfelkeltő megjelenésük és könnyű telepíthetőségük révén hatékonyan segítik a vállalkozásokat a versenyben való előretörésben.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu