Transzfer/szublimációs nyomtatás

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festéket transzfer papírra nyomtatjuk, majd magas hőmérséklet alatt egy úgynevezett kalanderrel hő hatására „transzferálják” a textilbe. Ezek a nyomatok magas minőségben, szinte fotó nyomtatás szerűen jelenítik meg az eredeti grafikát. Különböző vastagságú hurkolt poliésztereket, szublimációval, akár direkt nyomtatással, vagy a papír közreműködésével, transzfer technológiával nyomtatunk nyomdánkban. Ezeket a textileket kifejezetten ebben a technológiában való felhasználásra gyártják.

Segíthetünk? Hívjon minket! Kérje díjmentes konzultációnkat!

transzfer nyomtatás

Manapság sok cég keresi a lehetőséget, hogy minél exkluzívabb, egyedibb megoldású reklámhordozókon jelentessen meg a cégről vagy termékiről információkat. Ilyenek például a textil falak, zászlók. Nálunk a Digitalprintnél, két különböző méretű D-GEN szublimációs textil nyomtatóval dolgozunk. Ebből az egyik egy 250 cm szélességű nyomtató, amely direkt nyomtatással dolgozik, azaz saját beépített hő alagúttal rendelkezik. Nincs szükség transzfer papír használatára, direkt nyomtatás során szublimál a festék a textilbe, saját hő alagút alatt.

szublimációs nyomat - Ferencvárosi Torna Club

Magyarországon, a Digitalprint rendelkezik  az egyik legnagyobb szélességű szublimációs géppel, ennek köszönhetően egyben lehet kinyomtatni 250 cm szélességben a textileket, amelyeket így nem kell több kis darabból összevarrni. Reklám textil falak esetében, ahol a szerkezetek szélessége 200-240 cm széles, különösen előnyös, hogy egyben ki tudjuk nyomtatni a rákerülő nyomatokat. Műhelyünkben, varrónőnk professzionális hozzáértéssel készíti el a textil fal nyomatokat, illetve zászlókat, párnákat igény szerint.

Textil nyomatokat készítünk, amelyek tartósak, bírják a kültéri használatot is. Mivel mind a 110 és 210 grammos hurkolt poliészterből készített nyomatok bírják a 40 C fokos gépi mosást és vasalást is, ezért nyugodtan ajánljuk ügyfeleinknek ezeket a transzfernyomással készült nyomatokat hosszú és tartós használatra egyaránt.              


Ajánlatkérés

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Központi ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 237 0986

Mobil: +36 30 961 9645

E-mail: digitalprint@digitalprint.hu