Blog

Köszöntünk minden érdeklődőt, aki a digitális nyomda világában újdonságokról és tényekről szeretne olvasni. Cégünk fontosnak tartja, hogy ügyfeleink és az oldalunkra látogató érdeklődők olyan témákról tájékozódhassanak, amelyek fontosak a digitális nyomtatással kapcsolatban. Reméljük, olyan témákat érintünk majd, amely minden idelátogató olvasónk számára hasznos újdonságot felvet. Amennyiben felmerül egy érdekes téma, amelyről szívesen olvasnának szakmai oldalról megközelítve, a digitalprint@digitalprint.hu központi email címünkre szívesen fogadunk javaslatokat, témaköröket.

Mitől digitális a digitális nyomdai előállítás?
Hosszú évszázadok teltek el a Gutenberg-féle nyomtatás óta, és természetesen, azóta rengeteg fejlődésen ment keresztül a nyomtatási technológia. Számos formája alakult ki az évtizedek, évszázadok során, amelyek közül ma is sok népszerű.
Milyen alapfogalmakkal találkozunk a digitális nyomdai előállítás során?
Felbontás: Ez a nagyon is fontos fogalom – a felbontás – akkor lényeges leginkább, amikor egy grafikai anyagból nyomatot szeretnének készíteni.
CMYK és RGB közötti különbség: azaz miért nem azt a színt látom a monitoron, mint a kiny...
A nyomtatással foglalkozó szervezetek egyetlen eszköze sem képes leképezni az emberi szem számára látható színek teljes tartományát. A különböző eszközök mindegyike egy adott színtéren belül működik, amelynek csak bizonyos színtartományát tudja kinyomtatni.
nyomtatás
Nyomtatókellékek beszerzése egy megbízható webáruházból!
A digitális és ofszet nyomtatás rendkívül népszerű mostanában, mivel egyre több cég, vállalkozás ébred rá arra, hogy érdemes egyedi grafikájú nyomdai termékeket készíteni.
Irodaszer
Irodaszerek webáruházból
Sok olyan ügyfelünk van, aki érdeklődik különböző irodaszerek beszerzésével kapcsolatban. Honnan érdemes fénymásolópapírt, különböző mappákat, irattartó papucsokat, iratrendezőket vásárolni?
Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu