Íme néhány egyszerű tipp a belső dekor feldobása érdekében

Az enteriőr hangulatát nagyban befolyásolja, hogy milyen bútorokkal és kiegészítőkkel vesszük körbe magunkat. Néha teljes átalakításra van szükség annak érdekében, hogy elérjük a kívánt hatást, de sokszor elegendő mindössze pár apróság, ami jelentősen fel tudja dobni a környezetünket. Most az utóbbihoz hoztunk néhány példát.

Egyedi tapéta

Egy egyedi tapéta kiváló választás, hogy az ingatlan, amelyben élünk még otthonosabb legyen. Jellemzően csak kisebb falfelületeket szoktak beteríteni ezzel a megoldással, amely egészen különleges hangulatot ad az adott helyiségnek. Léteznek ma már mosható, sőt, vízálló változatok egyaránt.

tekercses nyomtatás

Falmatrica

Hasonló a hatása, mint az egyedi tapétának, de jellemzően valamilyen formák, betűk, vagy számok kerülnek felragasztásra. Kiváló szolgálatot tesznek a hálószobában, gyermekszobában, vagy akár a nappaliban. A kreativitásnak csak a képzelet szab határt, hiszen ilyen matricákat fóliavágással egyedileg is el lehet készíttetni.

Üvegfólia

Az üvegfóliákat üvegfelületek befedésére használják. Jellemzően a fényáteresztő képesség megmarad, így nem lesz sötétebb az adott helyiségben, azonban a környezet hangulatához nagyban hozzájárulnak, ráadásul kedvező áruk miatt nagyon közkedveltek.

Ezek a dekorációs tippek otthonra, irodákba, vendéglátóipari egységekben, de akár mobilházak esetén is csodákra képesek. Egy mobilház ugyanis a legtöbb esetben puritán belsőt kap, kevés alapvetően a díszítőelem és meglehetősen kis felületek állnak rendelkezésre a különböző dekor elemek elhelyezésére.

LED világítás

A belső dekor javításához nagyon könnyen hozzájárulhatunk a megfelelő belső világítással. A LED világítás révén már viszonylag olcsón üzemeltethetünk hosszú ideig nagy fényerővel rendelkező világító testeket. Tervezzük meg a belső világítás korszerűsítését nagy múltú, világításban, ipari világításban, világítástechnikában jártas céggel.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu