Digitális stancolás és marás

A digitális stancolás hasonló előnyökkel bír a formakivágás területén, mint a digitális nyomtatás a nyomdatechnikában. Akár egy mintagyártásnál, vagy alacsony példányszámú rendeléseknél ideális megoldást kínálunk Kongsberg digitális kivágó gépünk segítségével.  Mivel ennél a technológiánál nem szükséges stanc szerszámot készíteni, így a költségek alacsonyabbak, maga a gyártás folyamata rugalmasabb és kevesebb kockázattal jár.

Stancolni tudunk papírt, kartont és öntapadós fóliákat, néhány milliméter vastag mágnest, plexit, dibond lemezt, bőrt, vastagabb hullámkartont, valamint számos kifejezetten vastag habosított PVC habkartont, 3 cm vastagságig.

A digitális marási feladatok két fő csoportba oszthatóak, úgymint kontúrmarás és felületmarás.

Külön kiemeljük a dibond alapanyagot, amely egy a felületén fém réteget hordozó, szendvics szerkezetű tábla. Ennek marása és stancolása különleges eszközöket igényel, amely a cégünknél alkalmazott utófeldolgozó gépnél beépített funkció.

Legújabb fejlesztésünk, hogy a stanc asztalunkon mart dibond lemezből világító dobozt készítünk, amit ledes megvilágítással és formára mart illetve színre fóliázott plexi betűk beépítésével teszünk egyedivé.

Kattintson és keresse termékeinket galériánkban, kérjen ajánlatot vagy időpontot díjmentes konzultációra!

Díjmentes konzultáció

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu