Rólunk

Cégünk fejlődése

Néhány szóban a cégről: A Digitalprint & Expo Kft egy tizenöt évvel ezelőtt alapított, eredetileg családi vállalkozásként működő cég volt. A tulajdonos saját családi házában kezdte meg a vállalkozás üzemeltetését négy fő alkalmazottal. Az azóta eltel évek alatt, eljutottunk egy majd 20 főt alkalmazó 900 m2-en működő üzem létrejöttéig, ahol cégünk magas színvonalon szolgál ki a lakossági felhasználóktól kezdve a kis és középvállalkozásokig, óriás multinacionális cégeket, illetve reklám ügynökségeket is. A cég fő profilja; széles formátumú digitális nyomtatás, UV direkt tábla nyomtatás, tekercses nyomtatás, íves papírnyomtatás, vinyl vágás, digitális stancolás, kasírozás. Emellett reklám displayeket is forgalmazunk, mint; roll - up szerkezetek, pop - up szerkezetek, megállító táblák, világító táblák, plakát sínek, keretek. Ezek mellett, ahogy a cég fejlődött mind gépparkjában, mint tapasztalatok terén, egyre komplexebb feladatokat voltunk képesek megoldani. Amellett, hogy a névjegykártyától akár az óriás plakátokig, molinókig mindent le tudunk gyártani ügyfeleink számára, kiállítási standok teljes kivitelezését is vállaljuk.

Kiállítótermünkben egy kávé mellett remek ötleteket adhatunk azoknak, akiknek még nincs kialakult konkrét elképzelése cégének megjelenéséről akár irodai szinte, vagy esetleg egy rendezvényen, kiállításon. Az ügyfelek nagy részének azzal is problémája akad, hogy ha tudja is már mit szeretne nyomtatni nálunk, nincs megfelelő nyomdakész anyaga, grafikus által előkészítve. Természetesen ebben is állunk rendelkezésére minden partnerünknek.

Legnagyobb előnyünk a komplexitásunk, a több év alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot nagyon szívesen megosztjuk a hozzánk forduló ügyfelekkel, közösen találhatunk ki termékeket, különböző megjelenéseket kiállításokon, rendezvényeken.  Törekszünk arra, hogy segítsünk a cégeknek a rendelkezésre álló büdzséből kihozni a legjobb megoldásokat. A nyomdai termékek, és displayek, amelyeket kínálunk számukra, garantáltan magas minőségben készülnek, illetve hosszútávon használható, megbízható eszközök.

A cég épülése az évek alatt egy markáns ívet mutatott.

A nyomdaipari szekció túlkínált, túltelített. Több cég dolgozik a piacon nagyon hasonló gépparkkal, árakkal, mondhatni nincsenek csodák, a kereslet meghatározza a kínálatot. Szükségszerű, hogy megtaláljuk a saját,,hangunkat”,megjelenésünket, filozófiánkat. Amennyiben ez erősen körvonalazódik, és világosan át tudjuk adni ezt az összes lehetséges csatornán a potenciális ügyfeleinknek, kis túlzással, de véleményem szerint sikerre vagyunk ítélve. Weboldalunk mellett létrehoztunk egy Facebook oldalt, amely felületeken tájékoztatjuk az ügyfeleinket újdonságokról, készülő munkákról.

A közelmúltban csatlakoztunk egy marketinggel foglalkozó cégcsoporthoz, az ő segítségükkel erősíteni kívánjuk online megjelenésünket, tökéletesíteni, fejleszteni weboldalunkat, illetve létrehozni egy web áruházat termékeinknek. Jelenleg heti Hírlevél létrehozásán dolgozunk, és most indul egy idény kampányunk a Google AdWords felületén, mely kattintás alapú hirdetés a szezonális termékeinkre. Emellett külföldi kiállításokon kívánunk megjelenni szolgáltatásainkkal, termékeinkkel, ezek előkészítése, termékkör kialakítása, marketing megjelenítése (pl.: angol és német nyelvű honlap létrehozása, katalógusok elkészítése) kerül kidolgozásra. Távlati célként azt emelnénk ki, hogy a sok beruházás, bővítés után tudjuk a jelenlegi pozitív piaci jelenlétünket megtartani, sőt egyre nagyobb szeletet birtokolni az egész szegmens tekintetében. A siker záloga szerintünk a folyamatos megújulásban van, ami specifikusan a nyomda tekintetében az új alapanyagok, megoldások hazai piacra történő bevezetése, marketing támogatása, értékesítése.

Évek óta részt veszünk Németországi szakmai kiállításokon, mint: Fespa, Drupa.

A gépbeszerzéseinket, alapanyag választásainkat nagyban befolyásolták az itt látott és hallott tapasztalatok. Ezeken felbuzdulva szeretnénk nyitni a külföldi piac felé a megszerzett sokrétű tapasztalatokat felhasználva, kamatoztatva.

Remélhetőleg a következő hónapokban sikerrel tudjuk zárni ezeket a kitűzött célokat, és még sok éven keresztül a Digitalprint & Expo Kft jelentős részvevője lesz a magyarországi digitális nyomdai piacnak.