Grafikai tervezés

Gyakran előfordul, hogy megvan az ötlet mit és milyen anyagra szeretnének nyomtatni, de sajnos nyomdakész grafikai anyag nem áll az ügyfelek rendelkezésére. Mi segítünk megoldani ezt a problémát, elkészítjük Önnek a szükséges minőségű, nyomtatható anyagot. Keressen minket, és legjobb tudásunk szerint elkészítjük azt a grafikát, amit szívesen látna kinyomtatva.

Természetesen sokszor kapunk nyomdakész anyagot, de mindig megfelelő az anyag minősége. Ebben is segítünk. Széles formátumú nyomtatásnál elfogadott, kedvelt formátumok, amiket ideális esetben ügyfeleinktől várunk: Tiff vagy Photoshop EPS. Ezen kívül fogadjuk még a raszteres állományokat: jpg, bmt, psd. Felbontás: 150 pixel/ inch, CMYK színtér, 1:1 méret. Vektoros anyagok fogadására is készen állunk: pdf, Illustrator, eps, ai, cdr, CoralDrow. Azonban a konvertálásnál esetlegesen fellépő hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Segíthetünk? Hívjon minket! Kérje díjmentes konzultációnkat!

Megvan az ötlet, de nincs, aki létrehozza a nyomdakész anyagot? Terveztesse meg anyagait helyben, nálunk. Grafikus kollégánk áll a megrendelők rendelkezésére az alábbi munkák elvégzésére: 

  • : Logó, névjegy, levélpapír, járműdekoráció, ezen kívül bármi, ami cégének megjelenéséhez elengedhetetlen.
  • Külső és belső dekorációk tervezése: plakát, vinyl, molinó vagy textil nyomat, lehet akár teljes üzlet dekoráció, csak a képzelet szab határt! 

grafikai tervezés, arculattervezés

Előfordult, hogy megrendelőnknek saját gyártású játékot, teljes termék palettát vagy címketerveket, cégtáblát illetve esküvői meghívót is készítettünk. A sok éves tapasztalat segít minket, hogy hatékonyan készüljenek a minél ötletesebb tervek.

Kattintson, és nézzen körül a legszebb munkáink között - Referenciák!


Ajánlatkérés

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Központi ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 237 0986

Mobil: +36 30 961 9645

E-mail: digitalprint@digitalprint.hu