Tábla nyomtatás - Habosított PVC tábla - Szélesformátumú táblás nyomtatás

Kétségtelenül, ha táblanyomtatásról van szó legelőször a habosított PVC nyomtatás jut eszünkbe. Hiszen sokoldalúan fel lehet használni kültéren és beltéren egyaránt, időtálló, olcsó megoldás mindenféle reklámcélú felhasználásra alkalmas. Emellett, direktben nyomtatható táblákat más anyagokból is találhatnak nálunk. Létezik az úgynevezett alumínium szendvics lemez tábla, más néven Ibond vagy Dibond márkanévvel. Ez a szendvics tábla kifejezetten kültéri, időtállóságot megkívánó projektekhez lehet megfelelő. Alapvetően ez egy könnyített tábla, két mini méter vastag alumínium réteg között egy fekete gumiréteg található. Ezáltal a tábla könnyebb súlyú, könnyebben vágható, kezelhető. Ezen kívül Kapa táblát is forgalmazunk, amely kifejezetten beltéri felhasználásra készült. Ugyancsak egy szendvicslemezről beszélünk, ahol két merev, jól nyomtatható egyenes papír réteg között egy könnyű műanyag habos anyag található.

A nyomat kültéren is évekig megőrzi a színeket, UV álló, karcálló kivitel

Cégünk vezérhajója, a HP Scitex FB 700 UV-táblanyomtató szinte bármilyen felületre képes nyomtatni. Fémre, fára, bútorlapra, csempére, kőre, PVC táblára stb.

A nyomtatófejben elhelyezkedő két UV-lámpa nyomtatás közben megvilágítja a felületet, így a festék azonnal megszárad, azaz nem szívódik be az anyagba. 7 centiméter vastagságig, 250 centiméter szélességben és 3 méter hosszúságban vállaljuk akár hozott média nyomtatását is.

habosított pvc tábla

Mivel a festék UV-álló, kültéren is használható, hiszen hosszú ideig nem fakítja ki a napfény UV-védőfólia használata nélkül sem. Ezen kívül a nyomtatott felület víz- és karcálló is, így nem rongálja meg az eső, és lekaparni sem lehet.

tábla nyomtatás - habosított tábla nyomtatás

 

Habosított PVC tábla

A habosított PVC tábla, amit nyomtatni szeretnénk, fehér színű. Vastagság 1-3-5-10-19 mm,  nyomtathatóság: UV, és szita technológiával végezhető. Anyaga: Ongrofoam Base Habosított PVC, amely UV védett. Felhasználás szempontjából érdemes körül járni, hogy mire van szükség: light, ultralight vagy strong kivitelezésű habosított PVC-re.  A teljes tábla mérete 2050 x 3050 mm. Felhasználható kültéren és beltéren egyaránt. UV álló, tehát kültéren is használható, színét 1-3 évig megtartja fakulás nélkül. Cégtáblák, attrapok, displayek készülhetnek belőle. A Digitalprintnél direktben is meg tudjuk nyomtatni a táblát HP FB700 hibrid gépünkkel, amellyel táblás és tekercses anyagokat is képesek vagyunk nyomtatni egyaránt, 250 cm szélességben, 5 cm vastagban. Amennyiben fotó minőségű nyomtatásra lenne szükség, először kinyomtatjuk a grafikát vinyl hordozóra, amelyet rákasírozunk a táblára. Laminálással, (pluszvédő fólia felkasírozásával) még időállóbb nyomatot kaphatunk.  Igény szerit formára is tudjuk vágni a táblát, akár betűket is kivágva vagy marva az anyagból, mivel rendelkezünk digitális stancaasztallal is.

 

Kattintson, és megmutatjuk a legjobb megoldásokat!

Referenciák

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu