Miért a Digitalprint & Expo?

A Digitalprint & Expo Kft. egy régi szakmai múltra visszatekintő folyamatosan fejlődő, megújuló vállalkozás. Széles spektrumú alapanyagok, mint például: habosított PVC, papír, PVC banner, habkarton tábla, öntapadó vinyl, hurkolt poliészter stb. nyomtatása mellett, digitális stancolással és grafikai tervezéssel is áll ügyfelei szolgálatára. Emellett displayek, mobil kiállítási rendszerek forgalmazásával és bérbeadásával is foglalkozik. Termékek és cégek arculatának megtervezését, kiállítások, konferenciák és rendezvények technikai megvalósítását felkészült csapatunk várja.

Gondoljon egy nagyot és gondolkozzon bármekkora méretben… Digitális nyomtatás mérethatárok nélkül.

Szlogenünk jelzi nyomdatevékenységi körünket, ám egyben arra buzdítja ügyfeleinket, hogy gondoljanak ránk a széles formátumú nyomtatás kapcsán és abban az esetben is ha kiállítási standot építenének. Vegyék igénybe díjmentes konzultációnkat, és győződjenek meg arról, hogy nálunk minden gyorsan, digitálisan és pontosan elkészül.

Mivel mindannyiunk célja a Digitalprint & Expo Kft sikere, ezért a kölcsönös tisztelet és bizalom révén csapatunk tagjai mindenben számíthatnak egymásra. Egy-egy projekt sikere és a cégcsoport sikeres is az összehangolt csapatmunka eredménye.


Ajánlatkérés