Mivel dobjuk fel az irodákat, hogy igényesek legyenek?

Az otthonunkból és az irodából sem hiányozhatnak bizonyos kiegészítők, amelyek esztétikusabb környezetet teremtenek, praktikusak és a vállalat profilját is egységesítik. A munkavállalók lényegesen hatékonyabban tudnak egy igényes irodahelyiségben dolgozni és az ügyfelek is szívesebben térnek be egy ilyen munkahelyre. Bizonyos eszközök még ahhoz is hozzájárulnak, hogy rendezett körülményeket teremtsenek.

irodai kellékek, kiegészítők 

Melyek ezek a kiegészítők az irodákba, tárgyalókba? 

Az ideális bútorzaton kívül a nyomdai termékek is elengedhetetlen kellékei egy irodának, tárgyalónak. A PVC táblákat és a roll upokat is meglehetősen sokrétűen fel lehet használni. Ez nem csak beltérre vonatkozik, hanem akár egy kültéri rendezvényre is. Igénybe vehetőek bármilyen reklámcéllal, mondjuk egy komoly üzleti konferencián, tárgyaláson vagy akár egy kiállítás kreatívjaként. 

A PVC táblából egy irodába kerülhet Kapa típusú tábla, amit kifejezetten beltéri használatra javasolnak a szakemberek. Ezek úgynevezett szendvicslemezből készülnek, két papír között egy könnyed műanyag törzs található, a két oldalán lévő papírt pedig tökéletesen meg lehet nyomni. 

A magasabb minőséget választók olyan UV-álló festékkel is kérhetik a nyomtatást, amely külső helyszínen is hosszú időn át bevethető, hiszen ezeknél nem szívja ki a napfény a színeket. Az időjárási viszontagságokat kiválóan bírja, így ellenáll az esőnek és a vandalizmusnak is. 

A habosított pvc táblák szintén végtelen lehetőséget hordoznak magukban. Jellemzően 1-19 mm vastagságúak, szintén ellenálló anyagból készülnek, és többféle nyomtatási technológia is alkalmazható az esetükben, akár kültéren is. Tartósságukat tekintve átlagosan 1-3 évig őrzik meg színüket. 

Az effajta nyomdai termékek garantált, hogy igényesebbé tesznek egy irodát, de ilyenek a roll upok is, ezért mindenképp érdemes beszerezni őket.

Béreljen tárgyalót vagy irodát alkalomszerűen vagy hosszabb távra is a Meety.hu-nál!

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu