Pop up fal

A pop up falak régi bevált reklámhordozó eszközök, a mai napig népszerűek kiállítási, üzleti megjelenéshez. Mobil sajtófal -mágneses rögzítésekkel- szerkezet alapcsomagban gurulós hordtáskában halogénlámpákkal.Kérhető kemény, pultként is használható szállítóbőröndben.

Magyarországon a Digitalprint & expo Kft. az egyik első olyan nyomda volt, aki professzionális módon gyártott erre a speciális reklámeszközre, pop up falra való nyomatokat. Pop up fal nélkül ma sincs kiállítás, konferencia, sajtótájékoztató. Minden rendezvény meghatározó displaye. Nem véletlen a töretlen siker, általában könnyen összeállítható, látványos eszköz, amely szétszedhető és egy húzható bőröndben elfér. Ez a bőrönd dekorálható, sajtótájékoztatón pulpitusként, pultként használható. Árfekvése ugyancsak függ a minőségétől, a méretétől és a nyomatként felhasznált alapanyagtól.

Pop up fal ár

Az ára egy szerkezetnek egy nyomattal, bőrönddel 170,000 Ft-os nettó árnál kezdődik és a határ a csillagos ég. Széles méretválasztékból lehet választani: 1×3 / 2×3 / 3×3 / 4×3 / 5×3 szegmens elosztásban kínáljuk a terméket.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu