Plüss textil készítés

A szublimációs technológiának két nyomtatási fajtáját alkalmazzuk nálunk, a Digitalprintnél. Két szublimációs géppel dolgozunk. Az egyik, egy 250 cm szélesen nyomtató, direkt D-gen szublimációs gép, ebből a fajta gépből, nem sok van Magyarországon, mivel általában kisebb, 160 cm széles gépeken nyomtatnak textilt. Nálunk, ez a szélesség megengedi, hogy nagy textil falakat egyben nyomtassunk ki. Ez azért előnyös, mert nem több darabból kell készíteni ezeket a szép textileket, igényesebb, ha egyben nyomtatódnak és varrjuk őket készre.

Segíthetünk? Hívjon minket! Kérje díjmentes konzultációnkat!

plüss textil dobozok

Referenciáink között megtalálható egy 20 méter átmérőjű, Fradinak készült textil kezdő kör nyomtatása és megvarrása is. Ezen kívül persze zászlólat, textil falakat, textil dobókockákat, reklámkockákat de ha kell szakács vagy fodrász kötényt, abroszokat és függönyöket is nyomtatunk, varrunk.

A másik kisebb, 160 cm széles szublimációs gépünkön először papírra nyomtatjuk ki a rendelt grafikákat, utána egy kalanderben, hőalagútban sütjük rá a nyomatot, magas hőmérsékleten, a textilre. Ezzel a technológiával, gyönyörű, szinte fotó minőségű nyomatokat készítünk.  Ennek a gépünknek nagy előnye, hogy hibrid gép, tehát akár direkt szublimációs technológiával is tud nyomtatni, de emellett a klasszikus papírra nyomtatódó aztán textilre kalanderező módban is használható.

A hurkolt poliészter mellett, amelynek széles a felhasználási területe, forgalmazunk egy úgynevezett plüss hatású textilt is. Ez a textil alkalmas arra, hogy kellemes tapintású, akár egyedi mintázatú textil termékeket nyomtassunk és varrjunk belőle. Ez a textil 100 % poliészter, viszont különleges finom tapintású, plüss párnák, plüss takarók, egyedi plüss ajándékok nyomtatására kiválóan alkalmas. Reklámcélú felhasználása is alkalmas, például reklám szivacs kockák, reklám textillel borított pultok, asztal- vagy könyöklő terítők, reklám táskák stb. Lehetséges egyedi gyártás is kérni, kis darabszámra, de természetesen nagyobb négyzetméterek gyártásást is szívesen vállaljuk, felkészültünk mindkét eshetőségre.             

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu