Egyedi tapéta tervezés, gyártás, kivitelezés

A jó közérzet, a kreativitás, az inspiráció fenntartása a munkavégzés alatt egy fontos vezetői feladat, amit nem lehet az asztal alá söpörni.


Minden vezető számára fontosnak kell lennie a munkahelyi környezet megfelelő létrehozása, a termelékenységet elősegítő iroda kialakítása.
„Sok munkáltató gondolja úgy, hogy a design munkakörnyezet kialakításához elég néhány design szék elhelyezése az irodában. Ám ők valójában nem értik, mire is képes a design.

A hagyományos felfogás szerint az irodai design és az esztétikus megoldások csak felesleges díszek, amikre akkor költ egy cég, ha túl sok pénze van erre.”

egyedi tapéta recepción

A termelékenységet elősegítő irodakialakítás nélkül ma már nem várhatjuk el, hogy kollégáink a napi munkájuk során teljes odafigyeléssel, fókuszálással végezzék a munkájukat.

Tudtad?

A kutatások azt mutatják, hogy a munkahelyi design jóval nagyobb hatást gyakorol a munkatársaidra, mint ahogy azt eddig feltételezted volna. Sőt, szoros összefüggés van a betegállományban töltött napok számának növekedése és az irodai design elhanyagolása között.

Az Ohiói Állami Egyetem és az Amerikai Egyesült Államok mentális egészséggel foglalkozó intézete (National Institute of Mental Health) kimutatta, hogy a dolgozók sokkal stresszesebbek, ha a munkakörnyezetük rosszul van kialakítva.

A tanulmány felújított, jobban átgondolt kialakítású épületeket hasonlított össze olyan munkahelyekkel, amelyeket rossz design jellemez. A régi, designt nélkülöző épületek dolgozói stresszesebbek még akkor is, amikor nem a munkahelyükön tartózkodnak. Olyan mennyiségű stressztől szenvednek, amely már növeli a szívbetegségek kockázatát.

egyedi iroda design

Az egészség szempontjából pedig különösen fontos, hiszen a mentális betegségek mára a betegállományok leggyakoribb okává váltak.

A vonzó munkakörnyezetnek más jótékony hatása is van.


• A dolgozók, akiknek tetszik a munkahelyük, sokszor jobban meg vannak elégedve a munkájukkal is
• A munkakeresők majdnem felének állítása szerint az iroda designja befolyásolja, hogy elfogadják-e a számukra felajánlott állást vagy sem.
• A munkahely designja továbbá hatással van kreatív és kritikus gondolkodási képességünkre is.

„Természetes fény, zajszint, hőmérséklet és levegőminőség: ezek a tényezők hatalmas befolyást gyakorolnak arra, hogy milyen mértékben érezzük magunkat produktívnak, és hogy mennyire vagyunk elkötelezettek a munkánk iránt” – mondja Tim Oldman, a munkahelyek vizsgálatával foglalkozó Leesman Index vállalat elnök-vezérigazgatója.

egyedi üzletberendezés

Tudtad, hogy a munkahelyi design növeli a dolgozói elégedettséget?

A munkahelyi design egy további szempontja, hogy a cég vezetése a környezetet a vállalat márkaimázsának kiterjesztésére is felhasználhatja, mely növeli a dolgozói elégedettséget a céghez való elköteleződést.

Ha téged is érdekel, hogyan ösztönözhetnéd a kollégáidat, családod, gyermeked belső környezetük átalakításával, regisztrálj, vagy hívj fel minket telefonon!

Arató Péter
Tel: +36 30 656 1878
E-mail: arato.peter@digitalprint.hu


Díjmentes konzultáció

 

Egyedi tapétáinkról részletes információt itt talász!

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu