Backlight

 

Backlight nyomtatás

A szélesformátumú nyomtatás során, sokszor felmerül a kérdés, hogy ledes világító eszközökbe milyen nyomat kerüljön, ami nem fakul meg, ha mögötte fényforrás van.

backlight nyomtatás

Az UV nyomtatás technológiája lehetővé teszi, hogy dupla festékterheléssel nyomtatva vastagabb festék réteg kerüljön fel a hordozóra. A több festék, a magasabb festékterhelés vastagabb réteget eredményez, amely átvilágítva sokkal homogénebb és átvilágítva is szép nyomatot kapunk. Ezt a technológiát használjuk, ha világító táblákba plexi táblát, vagy bannert nyomtatunk.

Egyre jobban elterjednek a világító eszközök a piacon. Világító ledes pop up-ok, textil falak , világító táblák. Ezekbe ezzel a technológiával megbízhatóan, mindig a célnak megfelelő nyomatokkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

A backlight nyomtatásról

A széles formátumú nyomtatás területén a fejlett technológia elengedhetetlen a növekvő igények és követelmények kielégítéséhez. Az egyik legfontosabb technológia a backlight nyomtatás, amely egy speciális eljárással fénykibocsátó eszközöket hoz létre. A backlight nyomtatás folyamatát és előnyeit az alábbiakban részletesen ismertetjük. A backlight nyomtatás egy olyan speciális eljárás, amely UV (ultraibolya) fényre reagáló tintákat használ. Ez lehetővé teszi olyan nyomtatott anyagok létrehozását, amelyek akkor is megőrzik a kiváló minőséget és színintenzitást, ha a nyomtatott anyag mögött fénykibocsátó eszköz van. Ezt a technológiát széles körben használják megvilágított LED pop-upok, textilfalak és világító feliratok készítésére. A backlight nyomtatás az UV nyomtatási technológián alapul. Ez az eljárás lehetővé teszi a vastagabb festékrétegek felvitelét a hordozóra, amikor dupla festéktöltettel nyomtatnak. Ez jobb nyomtatási ellenállást és tartósságot eredményez, még erős fényforrások mellett is.

Ezenkívül a több tinta használata homogénebb és élesebb képet eredményez, ami kiváló vizuális élményt nyújt. A megvilágított eszközök, például a megvilágított LED-es pop-upok és a textilfalak egyre népszerűbbek a piacon. Ezek a kreatív és figyelemfelkeltő megoldások ideálisak promóciókhoz, rendezvényekhez és kiállításokhoz. A backlight nyomtatás lehetővé teszi olyan nyomtatott anyagok létrehozását, amelyek optimálisan kihasználják a világítástechnikát. A plexi táblák és bannerek szintén ideális hordozók a backlight nyomtatás, mivel a vastag festékréteg kiváló minőségű, fényáteresztő képeket garantál. Mindig a legjobb megoldást kell nyújtanunk ügyfeleink számára.

A backlight nyomtatás lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a különböző igényekhez és követelményekhez. Legyen szó promóciós anyagokról, kiállítási standokról vagy márkás térdekorációról, a backlight nyomtatás segít a feltűnő és hatásos vizuális megjelenés biztosításában. Az innováció és a minőség iránti elkötelezettségünk tükröződik a backlight nyomtatás technológiánkban. A folyamatos fejlesztés biztosítja, hogy mindig a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk. Ez a fajta nyomtatási stílus egy fejlett és kreatív megoldás, amely kiváló eredményeket biztosít a széles formátumú nyomtatásban. Az UV-nyomtatási technológia segítségével olyan nyomtatott anyagok állíthatók elő, amelyek a LED-es világítóberendezések mögött is megőrzik kiváló minőségüket. Rugalmasság, innováció és minőség - ezek azok az értékek, amelyeket a legjobb backlight nyomtatási megoldások biztosítása iránti elkötelezettségünk középpontjába helyezünk.

Kérjen ajánlatot backlight nyomtatásra!

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu