Világító textil keret készítés

Egy nagyon érdekes szegmense a nyomtatásnak az átvilágítós nyomatok készítése. Ennek a technológiának a lényege, hogy opál vagy fehér alapanyagot megnyomtatunk dupla nyomtatással, (például: tábla, plexi, textil) mivel ezeket a nyomatokat hátulról valamilyen fényforrással, általában ledekkel világítják meg, hogy a nyomta életre keljen, szépen átvilágítható legyen, ezért kell ezt a nyomtatási technológiát alkalmazni, vastagabb festékréteg készítésével. Hagyományos, egy rétegű nyomtatással fakó és életlen lenne a kinyomtatott anyag, háta mögött egy erős fénnyel megvilágítva.

Segíthetünk? Hívjon minket! Kérje díjmentes konzultációnkat!

világító keret

Természetesen fontos a szaktudás ezeknek a nyomatoknak a készítésénél, mert bármilyen jó UV nyomtatónk van, az uv nyomtatás léptetve nyomtatása meglátszik a nyomatokon, magyarul csíkos lesz, ha nem kellő hozzáértéssel nyúlunk a munkához.

Ezeket a nyomatok mi nem csak kinyomtatjuk, hanem világító kereteket is készítünk hozzá, tehát a reklámeszközt is mi gyártjuk, itt helyben a saját műhelyünkben. Egy és két oldalas kivitelben készülhetnek a világító textil keretek, 7 és 11 cm szélességben.6 méteres alumínium szál profilból készítjük a kívánt méretben, kívánság szerint akár 6 méter hosszan, egyben a falakat. Ledekkel és trafóval látjuk el az eszközt, kérés szerint direkt bekötéssel, vagy csatlakozóval ellátva vadjuk át. Készítünk hozzá illő fém talpakat is, amennyiben nem függesztett, vagy falra szerelhető kivitelben készítjük megrendelőnknek. Amennyiben falra szerelhető kivitelben készítjük a falat, a hátoldalára alumínium szendvics lemezt építünk, amelyet leddel is ellátunk a nagyobb fényerő miatt, ha szükséges.

A nyomatok cserélhetőek a keretben, annak köszönhetően, hogy a megnyomtatott textilek szélére szilikon csíkot varrunk, ezzel feszítjük a nyomatot az alumínium keretbe, tehát a nyomat moduláris, cserélhető lesz így. Ennek a textilfalnak nagyon sokrétű a felhasználási módja, az egyik legigényesebb, legexkluzívabb reklámeszköz ma a piacon. Időzítővel és fényerőszabályozóval is elláthatjuk az eszközt, amennyiben erre igény van. Plázákban, irodaházakban, biztosítóknál, igényes üzletekben találkozhatunk ezekkel az eszközökkel.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu