Fa lézervágás, plexi lézervágás

Lézervágás

 

Lézervágóval a kívánt formára tudjuk alakítani a nyomtatott és nyomatlan plexi táblákat.

1 cm vastagsági 70x 90 cm-es méretben.

A lézer vágó gyorsan és tisztán dolgozik, sok kreatív munkát tudunk velel elvégezni.A plexi az egyik leglátványosabb és legigényesebb alapanyag a széles formátumú nyomtatásban.

 

fa és plexi lézervágás

 

Ennek vég konfekcionálásaként formára lézerezve nagyon elegáns és exkluzív formát tudunk adni az alapanyagnak.

Díjak, plexi betűk, különbötő formák kialakítására kiválóan alkalmas.

A tervezésnél a nyomdai file mellé vágó file is szükséges megrendeléskor.

A lézervágásról

A lézervágás az egyik leginnovatívabb és legpontosabb módja a nyomtatott és nyomatlan plexi táblák kívánt formára alakításának. Nagy hatékonyságú lézervágó berendezésünkkel az 1 cm vastag és 70 x 90 cm méretű plexi anyagokat is gyorsan és pontosan alakíthatunk. A lézervágás nem csak hatékony, de tisztán is végzi a munkát, így lehetőséget biztosít a magas minőségi és precíziós munkavégzésre. A plexi az egyik leglátványosabb és legigényesebb anyag a nagy formátumú nyomtatásban. Lézervágáskor az eredmény egy nagyon elegáns és fényűző forma, amely megtestesíti az anyag csodálatos tulajdonságait. A plexi lézervágás ideális kitüntetések, plexi betűk és különféle formák készítéséhez, látványos és egyedi kivitelezést biztosítva. Lézervágási technológiánk lehetőséget ad a kreatív munkára és egyedi minták létrehozására. Sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen forma vagy részlet létrehozható, beleértve az összetett logókat, egyedi díjakat és vállalati emblémákat. A plexi anyaga könnyen az egyedi mintákhoz igazítható, és lézervágással precíz, szemet gyönyörködtető kivitelezést biztosít. Minden egyedi megrendeléshez egyedi szolgáltatást kínálunk. Az ügyfelek saját terveket és ötleteket hozhatnak, melyeket lézervágással és plexi formázással valósítunk meg. Szolgáltatásunk mögött a minőség, a pontosság és az elegancia áll. Garantáljuk ügyfeleinknek, hogy minden lézervágott plexi termék kiváló minőségű, precízen elkészített és esztétikailag kiváló. A lézervágás által biztosított finom részletek a plexi anyag vizuális vonzerejével kombinálva lenyűgöző és emlékezetes vizuális élményt nyújtanak.

A legmodernebb lézervágó berendezések és a tapasztalt technikusaink lehetővé teszik számunkra, hogy rövid szállítási határidővel magas minőségű munkát nyújtsunk. Folyamatosan fejlesztjük berendezéseinket és technológiánkat, hogy gyorsan és hatékonyan kielégíthessük az Ön igényeit. Nemcsak minőségi termékeket garantálunk, hanem kiváló ügyfélszolgálatot is biztosítunk. Képzett és barátságos csapatunk segít Önnek megérteni egyedi igényeit, és kiválasztani a legjobb megoldást. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Az igényei és elvárásai vezérlik munkánk minden egyes lépését, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az Ön igényeinek és elvárásainak.

Lézervágás folyamata

A folyamat kezdetén az ügyfél elküldi terveit, és szükség esetén segítünk a vágó file elkészítésében. A vágó file precízen meghatározza a lézervágás során követendő vonalakat és mintákat. A lézervágás során alkalmazott anyagoknak meg kell felelniük bizonyos jellemzőknek. A plexi anyagot előkészítjük, és a lézervágó gépbe helyezzük. A lézervágó gépet beállítjuk a konkrét anyagvastagság és méret alapján. A pontos beállítás elengedhetetlen a kívánt eredmény eléréséhez. A lézervágó gép egy precíziós lézerrel pontosan követi a terveken megadott vonalakat, és az anyagot azok mentén vágja. A folyamat rendkívül gyors és tiszta, minimális hőhatással. A lézervágás befejeztével a kivágott plexi terméket kiemeljük a gépből. Az éles, precíz élek és formák a tervezésnek megfelelően kerülnek kialakításra.

Plexi lézervágás folyamata

A plexi lézervágás során különleges figyelmet fordítunk a plexi anyag kiválasztására. A magas minőségű és különböző vastagságú plexi lehetővé teszi a változatos tervezési lehetőségeket. Ahogyan a lézervágásnál, itt is kulcsfontosságú a tervezés és a vágó file elkészítése. A tervek részleteiben kijelölik, hogy hogyan alakuljon át a plexi anyag. A kiválasztott plexi anyagot előkészítjük, tisztítjuk és szükség esetén egyéb előkezeléseket végzünk rajta a legjobb eredmény érdekében. A lézervágó gépet a plexi anyag jellemzőinek megfelelően beállítjuk. Az esetleges különleges igényeknek is megfelelve, például a gravírozás lehetőségét is figyelembe véve. A lézervágó gép elindítása után a lézer precízen és tisztán dolgozik, formázva a plexit a terveknek megfelelően.

A folyamat során a lézer hőhatása lehetőséget teremt a plexi részletes és elegáns formák kialakítására. A lézervágás és formázás után gondosan ellenőrizzük a kész terméket, hogy biztosak lehessünk a minőségben és a tervezés pontos végrehajtásában. A lézervágás és plexi lézervágás folyamatai együttesen eredményeznek egyedi, látványos és precíz plexi termékeket, amelyek magas színvonalú kivitelezésükkel és formatervezésükkel lenyűgözik ügyfeleinket.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu