Pop Up Sajtófal

Impact Bundle Ívelt sajtófal (pop up fal)

Minőségi Ívelt mobil sajtófal rendkívül kedvező áron, gurulós táskával és pulttetővel.

Méret:  3×2 / 3×3 / 3x4 /3x5

Grafikai méret:

3×2: 2692×2225 mm

3×3: 3365×2225 mm

3×4: 4038×2225 mm

3×5: 4711×2225 mm

Információs pult: 1735×785 mm

CSOMAG TARTALMA:

1 db guruló bőrönd
szerkezet
mágnes rudak
öntapadó mágnes-szalagok
pult tető

 

Nyomtatás átfutása: max 3-5 munkanap

 

Áraink tájékoztató jellegűek és Áfa nélkül értendőek!

Mennyiségi kedvezményekért kérjen egyedi árajánlatot!

 

Bőrönd dekor méret 

Szerkesztési Segédlet:

Pop-up-fal--3x2

Pop-up-fal--3x3

Pop-up-fal--3x4

Pop-up-fal--3x5

 

A sokoldalú sajtófalak

A sajtófalak sokoldalú és hatékony megoldást kínálnak a vállalkozásoknak és esemény szervezőknek egyaránt. Ezek a mobilis szerkezetek lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor kiemelkedően professzionális megjelenést biztosítsanak, legyen szó konferenciáról, bemutatóról, vagy akár vásárról. A pop-up sajtófalak, mint például az Impact Bundle ívelt sajtófal, kiváló minőségű és praktikus megoldást jelentenek azoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének bemutatkozni vagy promóciókat tartani. Ezek a falak könnyen összeszerelhetők és szállíthatók, így ideálisak olyan helyzetekben, ahol gyorsan fel kell építeni egy kiállítási teret vagy bemutatót. A mellékelt gurulós bőrönd segítségével könnyen szállíthatók, így akár repülővel is könnyedén szállíthatók és telepíthetők bármelyik célállomáson.

sajtófal - pop up fal

Hol használják a sajtófalakat?

Az ilyen sajtófalakat sokféle területen alkalmazzák. Üzleti környezetben használhatók konferenciákon, bemutatókon vagy üzleti találkozókon a vállalatok arculatának és termékeinek promóciójára. Kulturális eseményeken és kiállításokon is gyakran láthatók, ahol a művészek vagy szervezők szeretnék bemutatni a munkáikat vagy projekteket. Ezeket a sajtófalakat már jó ideje alkalmazzák, és folyamatosan fejlődnek az új technológiák és anyagok megjelenésével. A jelenlegi változatok sokkal könnyebbek és strapabíróbbak, mint az elődeik, és a nyomtatási technológiák fejlődésével a grafikák és logók is egyre élesebbek és részletesebbek lehetnek. Az ilyen sajtófalak használatának számos előnye van.

A sajtófalak használatának előnyei

Először is, nagyszerű lehetőség a márka kiemelésére és a termékek vagy szolgáltatások promóciójára. Másodszor, könnyen szállíthatók és összeszerelhetők, így ideálisak azoknak a szervezőknek, akik gyakran utaznak és különböző helyszíneken tartanak eseményeket. Harmadszor, a professzionális megjelenés és a személyre szabott grafikai tervezés lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kiemelkedjenek a versenytársaik közül és maradandó benyomást keltsenek a látogatókban. Legyen szó kisvállalkozásokról vagy nagyobb vállalatokról, mindannyian felismerik ezeknek az eszközöknek az értékét a marketing és az esemény szervezés terén. A rugalmas és könnyen testreszabható jellegük lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjanak az adott környezethez és a célokhoz, legyen szó egy konferenciateremről, egy vásári standról vagy egy szabad ég alatti rendezvényről.

Az üzleti eseményeken a sajtófalak nem csupán a figyelemfelkeltés eszközei, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy a vállalatok környezetbarát megközelítést mutassanak be, például újrahasznosítható anyagok felhasználásával vagy energiatakarékos megoldásokkal. Emellett a sajtófalak használata elterjedt az oktatási és kulturális szektorban is.

Iskolákban és egyetemeken gyakran használják az ilyen falakat diákok munkáinak bemutatására is vagy iskolai rendezvényeken történő promócióra. Kulturális eseményeken, például művészeti kiállításokon vagy színházi előadásokon is gyakran láthatók ezek a falak, segítve a művészeket és előadókat abban, hogy széles közönség elé tárják munkáikat. Az ilyen sajtófalak alkalmazása nemcsak az üzleti és kulturális területeken, hanem politikai eseményeken és aktivizmusokon is gyakori. Kampányrendezvényeken és tüntetéseken gyakran láthatók politikai pártok vagy civil szervezetek által használt sajtófalak, amelyek segítségével üzeneteiket és kampány céljaikat hatékonyan kommunikálhatják a közönség felé. A szervezőknek lehetőséget adnak a kreatív és hatékony megjelenésre, míg a résztvevők számára információval és szórakozással teli élményt nyújtanak.


Ajánlatkérés

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Központi ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 237 0986

Mobil: +36 30 961 9645

E-mail: digitalprint@digitalprint.hu