A reklámfelületeken túl

A vállalkozások gyakran használt reklámeszközei a roll upok, pop up falak és a megállító táblák. Ezek az eszközök kiválóak arra, hogy a fogyasztóknak bemutassák, ismertessék termékeiket. A roll upok, pop up falak és a megállító táblák egyaránt rendkívül figyelemfelkeltőek. Viszont ehhez elengedhetetlen a megfelelő dizájn kialakítása, igyekezni kell a lehető legkreatívabb megoldást megtalálni. A képek és a szöveg minél érdekesebb legyen, hogy garantáltan felhívja a figyelmet és vonzza magára a tekintetet. Ezeket az eszközöket egyszerű kezelni, rövid idő alatt összeállíthatóak és szétszedhetőek. A szállításuk sem bonyolult, mivel könnyűek és gyakorlatilag bármerre magunkkal vihetjük őket. Kiállításokon, céges rendezvényeken, börzéken gyakran találkozhatunk az említett reklámeszközökkel.

A reklámfelületeken túl léteznek más egyéb megoldások is…

A kisebb tárgyakat is meglehetősen szeretik a fogyasztók, szinte már mindenkivel megesett, hogy egy börzén kapott ajándékba egy tollat vagy egy kulcstartót. Az autótulajdonosok például garantáltan örülnének kisebb autós kellékeknek, ami az adott vállalkozásnak is az előnyére válik, ha például autófelszerelésekkel foglalkozik.

autós kellékek

Vannak olyan elengedhetetlen autós kellékek, amelyek beszerzése kötelező és büntetést von maga után, ha nem rendelkezünk ezekkel, de léteznek kényelmi funkciókat betöltő termékek is. Az elsősegély doboz például kötelező és a lejárati dátumra is fontos, hogy ügyeljünk. A szélvédőhöz és az oldalablakokhoz való napvédő beszerzése nem előírás, de jól jöhetnek a nyári kánikulák idején, hiszen nem forrósodik fel úgy az autó belseje. A műszerfalra is kaphatóak különféle akasztók, amelyek szintén a sofőrök előnyére válnak.

Reklámajándékba tökéletesek lehetnek az efféle akasztók, vagy mondjuk egy feliratos táska, ami kifejezetten az olajos flakon tárolására szolgál.

Léteznek olyan egyedi megoldások is, mint amikor például burkolatra, falra, kerítésre helyezünk ki kreatív, vicces reklámokat, amik illeszkednek az adott építészeti környezetbe, nem zavaróak, hanem inkább feldobják az épületet. A WPC forgalmazók sokat tudnak segíteni abban, hogy olyan felületeket hozzunk létre, ami időtálló, és reklámfelületnek is alkalmas.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu