Kutyás és egyéb ajándéktárgyak rendezvényekre

Bizonyos cégek rendszeresen szerveznek valamilyen rendezvényt, például ügyféltalálkozókat vagy konferenciákat, ahol jellemzően több mindennel is készülnek a résztvevők számára. Az előadások után általában ételek és italok is vannak, de több helyen valamilyen ajándékkal is készülnek.

kutyanyakörv

A reklámajándékoknak sokan örülnek, főleg ha valami ötletes dologról van szó, ráadásul így a vállalkozás népszerűsége is nő. A vendégek akár egy kisebb csomagot is kaphatnak, amibe kerülhet toll, kulcstartó vagy más egyéb apróság.

Igyekezzünk olyan ajándékokkal készülni, ami valamennyire a rendezvény témájához kapcsolható, például egy állatokról szóló előadás után meglephetjük a jelenlévőket egy kutyás bögrével, de még egy kutya nyakörv is ideális lehet.

Milyen előnyei vannak még a reklámajándékoknak?

A reklámajándékok segítségével megelőzhetjük a versenytársainkat, ráadásul népszerűbbé válhatunk. A reklámajándékokba tehát célszerű pénzt fektetni, hiszen rengeteg új ügyfelet vagy vásárlót hozhat cégünk számára. Érdemes már jóval előre eldönteni, hogy pontosan milyen tárgyat választunk, továbbá ügyeljünk arra is, hogy elegendő darabot gyártassunk le belőlük. Döntsük el, hogy mely részre kerül majd a logó, lehetőleg jól látható helyre tegyük majd. A reklámajándékon szerepelhet a szlogen is vagy valamilyen idézet.

Ma már léteznek környezetbarát reklámajándékok is, ilyen lehet például egy kerámiából készült kávésbögre, esetleg egy szép vászon szatyor, ráadásul ez többször fel is használható, mint a műanyag szatyor.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu