Világító doboz gyártás

A világító táblák manapság a legnépszerűbb reklám felületek kültéren és belsőtéren egyaránt. A megjelenítés típusa függ típusokat elsősorban a felhasználás helyétől, külső- vagy belsőtéren kerül felhasználásra, illetve a méret is fontos tényező. A leginkább modern és korszerű kivitelezés a LED-del készült világító reklámtábla. Ennek a technológiának az alkalmazásával a régi 10 cm-nél is vastagabb fémház helyett egy lényegesen vékonyabb profilt tudunk használni, amely egy sokkal elegánsabb kivitel. A LED-del ellátott reklámtáblák lehetnek egy vagy két oldalon világító táblák, illetve teljes felületén világító doboz, amelynek egy vagy minkét-oldalát átvilágítható vinyllel ellátott 3 mm opál opál plexi takarja. A világító tábla egy nagyszerű éjjel és nappal a szemet vonzó feltűnő és hatékony reklámtábla.

világító tábla - világító doboz

Segítségével bemutathatjuk a vállalkozásunk profilját, a legfőbb irányvonalakat, amivel ügyfeleinket ki tudjuk szolgálni. Minél jobban eltalált a design és a kivitel, annál biztosabban lehetünk abban, hogy hozzáadott értéket nyújt vállalkozásunknak egy jól kivitelezett világító tábla, akár mérhetően is. Nem a véletlen műve, hogy a multinacionális cégek, jelentősebb magyar vállalkozások, megfontoltan tervezik meg megjelenésüket, cégfelirataikat, illetve minden telephelyen, üzleteikben használt világító reklámtábláinak egységes, minőségi kivitelt biztosítanak. Azért is fontos ezt tudatosan kezelni, mert a mai felgyorsult világban néhány másodpercünk van jó benyomást gyakorolni ügyfeleinkre, akik ez alatt az idő alatt alkotnak véleményt és hoznak döntéseket.

Segíthetünk? Hívjon minket! Kérje díjmentes konzultációnkat!

világító doboz - Digitalprint

A reklámtáblák anyagura vonatkozóan könnyű, de erős és tartós, továbbá időjárásálló anyagokból készülnek, mint az alumínium, plexi, minőségi LED modul, és tartós, UV nyomtatott kültéri fóliák. Mind a világító doboz gyártásánál, mind pedig a világító betűk gyártásánál a betűformára a doboz betűk palástját a marógép által készített alaplemez, vagy a dobozoknál az egyenes fémlemezt szakemberek hajlítják, építik készre.

Fontos, hogy a gyártott reklámtáblák egyedisége, kis darabszáma miatt nehezen egységesíthető vagy gépesíthetőek a munkafolyamatok, azaz minden kész világító tábla szinte egyedi gyártásnak minősül. A világító előlapokat, frontokat méretre vágás után digitális nyomdánkban nyomtatjuk készre, utána szakembereink formálják és alakítják a végleges kivitelre. Világító tábláinkat, reklámtábláinkat általában szinterezésnek, vagy porszórásnak nevezett tartós, műanyag alapú festési eljárással felület kezeljük.

Fontos tudni, hogy a felületkezelés színe világító tábláknál RAL színskálából választhatóak, beazonosíthatóak az arculati kézikönyvben szereplő színek mellé. Amikor a reklámtábla minden részegysége elkészült, az összeszerelő műhelyben történik azok összeállítása egy egységes, a megrendelő által megálmodott kész, felszerelhető termékké.


Ajánlatkérés

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Központi ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 1 237 0986

Mobil: +36 30 961 9645

E-mail: digitalprint@digitalprint.hu