Üzletdekoráció

Minden cégnek, legyen az egy multinacionális cég, vagy lokális kis és nagyobb vállalkozás, az üzlet profiljától szinte függetlenül szüksége van a megnyerő külső és belső megjelenésre. Iroda, vagy üzlet netalán bemutatóterem, minden részlete fontos, hogy megmutassuk ügyfeleinknek, a legjobb helyen járnak. A megfelelő és design-os üzlet vagy iroda dekoráció meggyőzheti és megtöbbszörözheti elégedett ügyfeleink számát, nem utolsó sorban kollégáinknak is kellemes munkakörnyezetet biztosíthatunk.

üzletdekoráció

Minden felület, például a falak, a kirakatüvegek, üzlet portálok, kiállítási eszközök, terméktartók, displayek, de még a padló vagy a céges autók is mind kiváló reklámfelületi megjelenést kínálnak. Számos dekorációs megoldást tudunk kínálni, nyomdánkban a legjobb minőségű alapanyagokra, hozzá értő kollégák kivitelezésében, a legmodernebb technológiákat felhasználva készítjük termékeinket ügyfeleink számára.

Segíthetünk? Hívjon minket! Kérje díjmentes konzultációnkat!

Ezek közül a faltetoválás, öntapadó falmatrica, habos PVC nyomatok, kivágott vinyl betűk, lézerrel vagy digitális stanccal kimart plexi vagy fa alakzatok, üvegfólia mellett, akár dekor tapétát is nyomtathatunk üzlet dekorációként. Igény szerint textil nyomatok is készítünk, amelyeket kéder gumival feszíthetünk egy exkluzív fém keretbe. Így a nyomat cserélhetővé válik.

Gyors felhelyezhetőségének köszönhetően ezek a gyártások az irodai tereken túl alkalmas kiállítási területek, rendezvények tereinek kiemelésére. Felhelyezhetőek fal, üveg, fém, fa és még számos felület dekorációjaként.

Egy jó eltalált és kivitelezett fal dekoráció remekül átalakítja otthona vagy üzlete hangulatát. Az imént felsorolt díszítő, dekorációs motívumok, reklám megjelenések alkalmazhatóak teljes falburkolatként, vagy több anyagból, jól megtervezett teljes üzleti megjelenésként is. Amennyiben egyedi nyomtatott tapétát szeretnének alkalmazni, papír, vagy műanyag alapú tapétáinkra latex nyomtatást javasolunk. Ez a nyomtatás karcálló és azonnal felhasználható.  A dekorációnak csupán az Ön képzelete szab határt.

Üvegfólia, Onewayvision fólia

Az üvegfólia amely lehet homokfújt fólia, vagy onewayvision azaz lyukacsos fólia, remek takarást,betekintés védelmet biztosítanak, amellett hogy kiváló reklámhordozók. Az öntapadó feliratok, vagy egyéb kivágott vinyl formák különleges megjelenést biztosíthatnak. Üzletének külső megjelenítését kiegészíthetjük világító táblával, ledes betű felirattal.

Padlómatrica üzlet dekorációra

A padlót is használhatjuk reklám felületként egy jól megválasztott padlómatrica által. A padlómatricákat előszeretettel használják rendezvényeken, kiállításokon, illetve különböző akcióknál remek figyelemfelkeltő reklámhordozók. Fontos, hogy kopásálló és csúszásgátló felületüknek köszönhetően plusz biztonságot nyújtanak. Létezik élesen körbevágott, vagy egy centiméterrel túllógatott alakosra vágott verziója is. Ez az öntapadó padlómatrica gyorsan, kényelmesen visszaszedhető, cserélhető.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu