Project Manager - Értékesítő

Tudod, honnan fúj a SALES? Nyomdánk akkor Rád vár…

Van tapasztalatod ügyfélkezelésben? Értékesítettél már valaha? Akkor figyelj, van egy ajánlatunk: Azonnali munkakezdéssel ÉRTÉKESÍTŐT és PROJEKT MENEDZSERT keresünk egy személyben.

A Digitalprint része egy rohamtempóban fejlődő, magyar tulajdonú vállalatcsoportnak, ahol olyan szakemberek dolgoznak, akik minden munkájukban a kiválóra törekednek és nem elégednek meg a jóval. A legfontosabb számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és számukra értéket teremtsünk.

Fejlődésünk következő állomása Te vagy

Mindenki számára nyitva áll az ajtó, hogy teljesítménye alapján előre léphessen és hosszú távú karriert építsen. Fontos, hogy akarj dolgozni, mert csak így biztosíthatjuk neked az előrelépés és fejlődés lehetőségét. Legyél hajlandó keményen hajtani azért, hogy a közösen kitűzött célokat elérd.

Tudod, mi az a kasírozás, ringlizés, laminálás? Nem baj, ha nem, mi megtanítjuk Neked…

Ismered, vagy szívesen megismernéd a szakmai fortélyokat, folyamatosan tanulsz és profi módon tudod képviselni a cég és az ügyfelek érdekeit?

Digitális nyomdánk korszerű gépparkkal rendelkezik annak érdekében, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. A szakmai stábunk felkészült szakemberekből áll, de bővülés miatt szükségünk van egy új kollégára, aki napi szinten tartja a kapcsolatot a meglévő ügyfelekkel, önállóan levezényli és összehangolja a megrendelések folyamatát, valamint nem kell noszogatni azért, hogy új ügyfelekkel is bővüljünk.

Mindössze néhány feltételnek kell megfelelned ahhoz, hogy csapatunk tagjává válj

Olyan csapattagot keresünk, aki könnyen ki tud alakítani jó kapcsolatokat másokkal. Fontos, hogy kellően talpraesett legyél, mert az ügyfelek nem minden esetben éreznek rá, hogy mi a helyes irány, és segíteni kell őket abban, hogy a számukra valóban ideális megoldást válasszák.

Nem árt ha van értékesítési tapasztalatod már, de az sem gond, ha még nem, csak a kompetenciáid legyenek rendben.

A fizetésed egyedül RAJTAD múlik: Te mennyit szeretnél keresni?

Igazságosan elismerjük a munkádat, és a jó teljesítményt több mint kielégítő módon honoráljuk. Emellett bár imádjuk a munkánkat, de odafigyelünk egymásra, akár egy család. Nálunk nincsenek zárt ajtók, ha valami problémád van, számíthatsz ránk.

Tervezz hosszú távon és a siker nem marad el: tarts velünk a fejlődés útján és formáljuk együtt a hazai nyomdakultúrát! Jelentkezz most:

Küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet az allas@digitalprint.hu e-mail címre.