Hogyan készíts fényképes falinaptárat házilag?

 

 

A szeretteinknek a legjobb olyan ajándékot választani, ami személyes, ugyanakkor praktikus is. Ilyen lehet például egy naptár, ami önmagában nem hangzik annyira izgalmasnak, viszont a családról készült fotókkal meglehetősen fel lehet dobni és személyessé tenni. A fényképes naptár mindig örömöt okoz, amikor rápillant az ember, így célszerű megfontolni az elkészítését, ha nincs ajándékötletünk.

A falinaptárak jellemzően nem csak 12 laposak, hanem kapnak pluszban még egyet és az utolsó oldalra kerül egy kartonmerevítés. Védelem céljából kerülhet az elejére előlap, ami víztiszta, átlátszó és vékony.

naptár

A technológia és a digitalizáció rohamos fejlődésének köszönhetően ma már könnyen összeállíthatjuk saját, egyedi falinaptárunkat az elképzeléseinknek megfelelően. Vannak kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerkesztő programok, amelyeket ingyenesen,vagy egy bizonyos összegért cserébe letölthetünk. Ezt követően gyakorlatilag úgy szerkesztjük az egészet, ahogy csak szeretnénk, a képeket is a tetszőleges sorrendbe tehetjük, de különféle formák közül is válogathatunk. Lényegében a fantáziánkra van bízva a teljes folyamat. Végül nem marad más hátra, mint lementeni az egészet és kinyomtatni. A legjobb, ha egy megbízható nyomdát bízunk meg a feladattal, így biztos, hogy tökéletes végeredményt kapunk.

Amennyiben nem rendelkezünk olyan képekkel, amelyeket szívesen látnánk viszont a naptárban, célszerű ellátogatnunk egy profi fotózásra, ahol a háttér is biztosított. Egy ilyen fotózás Budapest belvárosában számos helyen elérhető, de országszerte bárhol felkereshetünk ezzel foglalkozó stúdiókat.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu