Az okosórával még nyomtatni is lehet

Napjainkban a technológia fejlődésének köszönhetően az okostelefonokon kívül számtalan egyéb okoseszköz létezik. Okosotthonokkal és okosórákkal egyaránt találkozhatunk. Az efféle rendszerek funkciói nagyban megkönnyítik a mindennapjainkat otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt. Az okosóra lényegében egy egyszerű karóra, amelyet a szakemberek okosfunkciókkal láttak el és közben természetesen mutatja az időt és a dátumot is. Még az olcsóbban kapható okosórák is elég sokat tudnak manapság. Az ilyen karórák hasznunkra válnak a volán mögött ülve (például mini rakodógépet vezetve), edzés közben és minden olyan alkalommal, amikor nem szeretnénk elővenni a mobilunkat. Ezért van az, hogy ma már egyre többen vásárolnak okosórát, ami még ajándék gyanánt is kiváló választásnak bizonyul.

okosóra

Milyen okosórákat különböztethetünk meg?

Létezik Sim kártyás, androidos és olyan is, amelyek elsősorban a fitness vagy sport funkciókra összpontosítanak. Jellemzően ezeket az órákat úgy alkotják meg, hogy jól bírják a terhelést és a víz se tudjon kárt tenni bennük, tehát vízállóak. A gyártók manapság egyre inkább keverik a sportóra és az okosóra tulajdonságait.

50 ezer forint alatt milyen tudásra számítsunk egy okosórától?

A funkciókat tekintve általában minden típusúban megtalálható a tárcsázó, hívásnapló, ébresztőóra, számológép, stopper, hangrögzítő, zenelejátszó, de vannak olyanok is, amelyekben beépített kamera van. A felvételeket pedig a memóriakártya tárolja. A fitness órákban lépésszámláló, pulzusmérő, alvásfigyelő is elérhető, sőt azt is be lehet állítani, hogy emlékeztessen minket a közeledő edzésekre.

Tehát egy olcsó okosóra is meglehetősen sok mindent tud, ami garantáltan a hasznunkra válik, arra viszont ügyeljünk, hogy napi szinten legalább egyszer csatlakoztassuk a telefonunkhoz, hogy az adatok frissüljenek.

Hogyan tudok vele nyomtatni?

Vannak olyan okosórák, amelyekről még digitálisan nyomtatni is tudunk közvetlenül, ha megfelelő nyomtatóval rendelkezünk. Nyissuk meg a nyomtatóalkalmazást az okosóránkon, az alkalmazáson belül csatlakoztassuk az órát wifin keresztül a nyomtatóhoz, válasszuk ki a kinyomtatni kívánt dokumentumot, képet. Válasszuk ki a megfelelő nyomtatási beállításokat, majd nyomjunk a nyomtatásra az okosóra nyomtatóalkalmazásban. Ilyen egyszerű.

Melyek a leggyakrabban rendelt
termékek egy digitális nyomdában?

 

 

Tanulmány letöltése
Kapcsolat

Digitalprint & Expo Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy utca 8.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 237 0986
Mobil: +36 30 961 9645
E-mail: digitalprint@digitalprint.hu